Avís legal
×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 562
DEADPOOL Y LOBEZNO PREVENTA
DEADPOOL Y LOBEZNO PREVENTA
INSIDE OUT
19 de junio en cines
UN LUGAR TRANQUILO
27 DE JUNIO SOLO EN CINES
VIDAS PERFECTAS
14 DE JUNIO SOLO EN CINES
BAD BOYS
EXCLUSIVAMENTE EN CINES 7 DE JUNIO
DESCARREGA L'APP
DESCARREGA L'APP

Avís legal

El lloc web i el domini ocine.es corresponen a OCI&OCINE SL (OCINE), amb NIF B17070707 i domicili Travessera de la Creu, 35, 3ª planta, 17002, Girona, amb direcció electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., societat inscrita al Registre Mercantil de Girona, Tom 273, foli 210, full GI-5.072.

Propietat Intelectual i Industrial

Els continguts d'aquest lloc, incluint els textos, imatges i dissenys, pertanyen a OCINE, o a tercers que han autoritzat el seu ús. OCINE presenta aquests continguts amb finalitats d'informació de la seva activitat i publicitat. Autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general, queda prohibida la seva rerproducció i explotació en qualsevol mitjà, així com la seva transformació o alteració. L'utilització de les imatges, els dissenys o els textos està autoritzada únicament per a usos personals, sense possibilitat de reutilització o difusió fora de l'àmbit personal. OCINE es reserva el dret a iniciar accions legals oportunes per a reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en una finestra aliena a OCINE (framing).

Responsabilitat sobre els continguts

OCINE actua amb la màxima diligència possible en l'actualització dels continguts d'aquesta web, donant-se el cas de que alguna de les dades o informació no estigui del tot actualitzada en el moment en que l'usuari del lloc web ho consulti. Per aquest motiu, excepte en la compra d'entrades on-line, OCINE no es fa responsable dels errors puntuals que puguin existir en l'informació sobre la programació. OCINE inclou enllaços a altres llocs web amb finalitat informatives. No obstant, no serà responsable de la informació que es pugui obtenir mitjançant els enllaços inclosos en el lloc.

Condicions d'ús

L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació plens dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest lloc web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat Espanyol. Tota persona usuaria del web, independenment de la jurisdicció territorial des d'on es produeixi l'accés, accepta el cumpliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expresa a qualsevol altre foro que li pogués correspondre.