Políticia de privacitat
DEADPOOL Y LOBEZNO PREVENTA
DEADPOOL Y LOBEZNO PREVENTA
INSIDE OUT
19 de junio en cines
UN LUGAR TRANQUILO
27 DE JUNIO SOLO EN CINES
VIDAS PERFECTAS
14 DE JUNIO SOLO EN CINES
BAD BOYS
EXCLUSIVAMENTE EN CINES 7 DE JUNIO
DESCARREGA L'APP
DESCARREGA L'APP

Políticia de privacitat

Responsable del tractament

En el cumpliment de l'establert en la legislació relativa a la protecció de dades espanyola i europea i en particular, el Reglament General de Protecció de Dades o Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), s'informa que OCI&CINE SL (en endavant OCINE), es el responsable del tractament de les dades personals que es proporcionin en el Lloc Web www.ocine.es i les pàgines web de cada cinema (en endavant, les 'Webs'), així com les Dades de caràcter personal amb els que OCINE accedeixi com a conseqüència de la seva navegació (com per exemple la IP o qualsevol altre identificador únic del seu dispositiu). sol·licituds o utilització de les mateixes, o les que obtingui per qualsevol altre canal (en endavant, les 'Dades').

OCINE informa a l'Usuari de que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves Dades de Caràcter Personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accès no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a que estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural.

Finalitats i legitimització del tractament

Les finalitats de la recollida de les Dades a través de les webs o un altre canal variaran en funció de les activitats en què participi, els servei que ens sol·liciti o les accions que ens hagin autoritzat expressament:

a. Donar d'alta un Compte Ocine Fidelity Plus. En crear un Compte l'Usuari autoritza expressament a Ocine per utilitzar les seves dades de caràcter personal amb la finalitat d'enviar comunicacions comercials sobre els seus productes, activitats, notícies, ofertes i promocions, així com per dur a terme estudis de mercat. La base de legitimació que habilita Ocine a tractar les seves dades per a la present finalitat és la seva sol·licitud de registre. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre l'usuari no es doni de baixa com a usuari registrat.

b. Enviament i mostració, per qualsevol mitjà (inclosos mitjans electrònics), de comunicacions comercials personalitzades en atenció al perfil comercial de l'Usuari basat en els seus hàbits de consum i navegació mostrat en la nostra pròpia pàgina web i Aplicació, així com en pàgines web i aplicacions de tercers , sobre productes, serveis, activitats, notícies, ofertes i promocions de OCINE. Per exemple, en el cas que l'Usuari hagi logat seu compte de Ocine Fidelity Plus amb Facebook, i prèvia acceptació per l'Usuari, Ocine tractarà les dades relatives a gustos per a la finalitat esmentada. O si l'Usuari facilita informació com el gènere o el nombre de fills, aquesta informació s'utilitzarà per a la mateixa finalitat. Per tal d'ajustar i millorar el perfil comercial de l'Usuari a efectes d'una millor personalització, Ocine pot tractar les dades dels Usuaris amb fonts de dades externes i socis publicitaris. La base legitimadora de la present finalitat és el consentiment prestat. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre l'Usuari no revoqui el consentiment, si és el cas, prestat.

c. Oferir-li informació sobre els cinemes més propers considerant la ubicació de l'Usuari. La utilització dels serveis de Ocine considerant la ubicació és sempre una elecció de l'Usuari a través de la configuració dels paràmetres del navegador o dispositiu mòbil, en els casos en què l'Usuari la rebutgi, la web no podrà oferir-li les funcionalitats o proporcionar els continguts basats en aquesta ubicació. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre l'Usuari no revoqui el consentiment, si és el cas, prestat mitjançant la configuració dels paràmetres del navegador.

d. Gestionar la compra d'entrades de cinema i dels diferents esdeveniments i / o altres productes o serveis oferts per OCINE; el que inclou: la remissió de l'enllaç per a descàrrega i impressió de l'entrada a través de l'e-mail i, si escau, el lliurament dels Productes al Cinema, així com les consultes que, si escau, l'Usuari realitzi a OCINE. La base legitimadora de la present finalitat és la relació contractual entre Ocine i l'Usuari. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre pogués derivar alguna responsabilitat derivada de la relació contractual esmentada.

e. Realitzar enquestes i estudis de mercat per conèixer les preferències dels nostres usuaris respecte dels nostres productes o serveis. La base legitimadora de la present finalitat és l'interès legítim de Ocine per a la millora de l'oferta comercial. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre l'Usuari no s'oposi a aquest tractament.

f. Permetre a l'Usuari donar-se d'alta al programa "Ocine Fidelity Plus". En aquest cas les Dades facilitades podran ser utilitzades per a qualsevol activitat relacionada amb els fins del Programa de Fidelització, així com per informar-li, inclòs per via electrònica, d'avantatges, descomptes, promocions relatives a productes propis i de tercers, i qualsevol altra informació relacionada amb el programa o amb els serveis d'Ocine d'acord amb el seu perfil comercial basat en les seves preferències i hàbits de consum. OCINE no cedirà les seves dades personals a aquestes empreses associades. En aquest sentit, la base legitimadora que habilita Ocine a tractar les dades dels usuaris del programa "Ocine Fidelity Plus" és el seu consentiment. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre l'usuari no es doni de baixa del programa "Ocine Fidelity Plus".

g. Atendre les peticions, consultes o reclamacions que puguin cursar a través del servei d'atenció al client de Ocine, de l'apartat "suggerències" de les webs, mitjançant l'enviament de correu electrònic o altres canals, com ara xarxes socials d'Ocine. La base de legitimació per al tractament és l'obligació legal de OCINE d'acord amb la normativa de defensa dels consumidors i usuaris. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre es dóna resposta a la petició, consulta o reclamació de l'Usuari o, si s'escau, mentre pugui derivar alguna responsabilitat en relació amb aquesta petició, consulta o reclamació.

h. Recollir la informació de possibles candidats a treballadors de Ocine, per gestionar la seva participació en els corresponent processis de selecció. La base de legitimació per al tractament és l'interès legítim de OCINE. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat durant un termini d'1 any.

i. Personalitzar i millorar les eines i funcionalitats de les webs, en base a l'interès legítim de Ocine de millorar les seves funcionalitats i el servei prestat a l'Usuari.

j. Realitzar estudis estadístics sobre l'ús del web, i l'acollida dels productes i serveis de Ocine, d'acord amb l'interès legítim de Ocine de millorar les seves funcionalitats i el servei prestat a l'Usuari. Ocine conservarà les dades recollides per a aquesta finalitat mentre l'Usuari no s'oposi a aquest tractament.

Li recordem que en els casos en què el tractament en atenció al consentiment prestat per l'Usuari, aquest podrà revocar en qualsevol moment notificant via correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o per via postal a Ocine: Trav. De la Creu, 35, 3ª Planta, 17002 Girona.

L'Usuari també podrà gestionar l'enviament de comunicacions prestades o gestionar l'enviament de comunicacions o modificar els consentiments prestats a través del "àrea privada del client" a l'apartat de perfil. Addicionalment els Usuaris podran donar-se de baixa dels serveis d'enviament de comunicacions mitjançant el procediment gratuït descrit en el propi correu electrònic que reben de Ocine o en el missatge curt de text "SMS".

Per donar d'alta al web un compte Ocine Fidelity Plus, sol·licitar la Targeta del programa de fidelització, així com per utilitzar la resta dels serveis oferts pel web, l'Usuari haurà d'omplir les dades que es sol·liciten en cada un dels formularis de sol·licitud que li apareixeran. Els camps marcats amb un (*) en els diversos formularis, seran obligatoris i la seva absència o incorrecció impediran a Ocine, prestar-li els serveis o productes sol·licitats.

Aquelles dades no identificats amb un (*), no seran imprescindibles i per tant la seva absència o incorrecció no condicionarà la prestació dels serveis o productes sol·licitats. Aquest és el cas, per exemple, de la informació que, en algunes enquestes pot sol·licitar-se en quant al gènere o al nombre de fills. No obstant això, en cas de facilitar aquestes dades, seran tractades amb finalitats estadístiques i comercials. El fet d'emplenar l'esmentat formulari implica que l'usuari reconeix que la informació i les dades personals que indica són seves, exactes i certes. Ocine es reserva el dret a excloure Ocine Fidelity Plus o no prestar els serveis sol·licitats a aquells Usuaris que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret. L'obtenció del Programa Ocine Fidelity Plus queda limitada a majors de 16 anys. Ocine es reserva el dret de sol·licitar als Usuaris que disposi d'un compte Ocine Fidelity Plus fotocòpia del seu document d'identitat (DNI, NIE o passaport) en qualsevol moment per comprovar que compleixen amb aquest requisit ja cancel·lar el compte a tot Usuari que no ho faciliti o no sigui major de 16 anys.

Finalment, en l'accés a les nostres instal·lacions s'informa de l'existència de càmeres de videovigilància mitjançant els rètols homologats. Ocine tracta les imatges per preservar els interessos legítims de la nostra empresa.

Comunicació de dades

Com a criteri general únicament comuniquem dades personals amb el consentiment previ de les persones interessades. En compliments d'obligacions legals poden comunicar determinades dades a òrgans judicials o cossos i forces de seguretat. A la facturació podem comunicar dades dels nostres proveïdors a entitats bancàries. No es fan transferències de dades fora de l'àmbit de la Unió Europea (transferència internacional).

Temps de conservació de les dades

Complim l'obligació legal de limitar al màxim el termini de conservació de les dades. Per aquest motiu es conserven només el temps necessari i justificat per la finalitat que va motivar l'obtenció. En determinats casos, com les dades que figuren en la documentació comptable i la facturació, la normativa fiscal obliga conservar-les fins que no prescriguin les responsabilitats en aquesta matèria. En el cas de les dades que es tracten sobre la base del consentiment de la persona interessada, es conserven fins que aquesta persona no revoca aquest consentiment. Les imatges obtingudes per les càmeres de videovigilància es conserven com a màxim durant un mes, si bé en el cas d'incidents que ho justifiquin es conservaran el temps necessari per a facilitar les actuacions dels cossos i forces de seguretat o dels òrgans judicials.

Exercici i defensa dels drets

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si Ocine tracta Dades que li concerneixin, o no. Així mateix, l'Usuari té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits . L'usuari pot rectificar les seves dades a través del "àrea privada del client" a l'apartat de La teva Zon@. En determinades circumstàncies, els Usuaris podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. Els Usuari podran oposar-se al tractament de les seves dades. OCINE deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Així mateix, els Usuaris tenen dret a rebre, en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, les dades personals que li incumbeixin que ens hagin facilitat, i a transmetre'ls a un altre responsable.

Els interessats, podran exercir aquests drets mitjançant carta dirigida a Ocine en la següent adreça postal: Trav. De la Creu, 35, 3ª Planta, 17002 Girona, havent de complir la seva sol·licitud amb els requisits exigits per la normativa de protecció de dades. Per a la seva major comoditat, Ocine li ofereix la possibilitat d'exercir aquests drets a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol cas, l'informem que pot dirigir-se a l'autoritat competent en matèria de protecció de dades (Agència Espanyola de Protecció de Dades), quan ho consideri que els seus drets hagin pogut ser vulnerats.